Schilder- en kunstlessen voor kids!

Start vrijdag 6 oktober 2017 in de Hilt

Kinderen leren schilderen en werken met verschillende materialen. Wekelijks kijken we naar kunst, proberen we nieuwe materialen uit en maken we een korte opdracht. Aansluitend is er ruimte om zelf vrij te werken met meegenomen voorbeelden of fantasie.

Data en kosten
De lessen zijn op vrijdagmiddag van 15.10 tot 16.30 uur en geschikt voor kinderen vanaf  groep 3. Van 6 oktober t/m 1 december. Kosten: 60,- euro voor 8 lessen (7,50 euro per les) incl. materiaal en limonade met een koekje.
Opgeven: lisetteschaapherder@hotmail.com (naam en leeftijd kind). Zie ook www.lisetteschildert.nl/workshops.

Lisette Schaapherder: ‘Elk kind heeft zijn eigen stijl, dat maakt het zo leuk’

(kind op foto : Floor Huiden)

Related posts