Ingrediënten voor een topavond

Een volle zaal, drie mooie verhalen, warm publiek, muziek en wijn; ‘Rondje Cultuur’ staat op donderdagavond 19 maart in het teken van een bourgondisch leven. De verrassing van de avond wordt verzorgt door een kunstenaar uit de regio. Dat moet wel een gezellige avond worden.

Om stipt 20.00 uur in De Hilt, de toegang is gratis.

Over wijn

Denkt u ook wel eens, als u in een winkel voor een schap met wijnen staat: ”Hoe zou zo’n wijn eigenlijk gemaakt worden?” Eemnesser Wim Tol helpt u uit de brand. Hij is niet alleen een kenner van wijnen, maar heeft zich ook verdiept in het productieproces met al zijn geheimen. Wim is bovendien een enthousiast verteller en is gaarne bereid zijn kennis met u te delen.

rondje cultuur wijn

Barokmuziek

De muzikale noot wordt verzorgd door een ensemble bestaande uit Marleen Josemans en Maria Brandsma op viool en Marijke Hess op cello. Alle drie zijn enthousiast lid van het Naardens Kamerorkest, waarin zij  al zo’n twintig jaar spelen. Het spelen van barokmuziek is hun passie.

Speciaal voor u verzorgen zij een klein huisconcert. Met een wijntje erbij wordt het al snel een  feestje.

rondje cultuur viool

Related posts