KOOT OPEN JEUGD TOERNOOI 2015

zaterdag 13 juni tot en met zondag 21 juni

Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch open jeugd toernooi op TV Eemnes. Wederom is Peugeot Koot onze hoofdsponsor, waar we weer super blij mee zijn! Het Koot Open Jeugd toernooi 2015 bij TV Eemnes zal gespeeld worden van zaterdag 13 tot zondag 21 juni. We hebben dit jaar dus een voorweekend wat inhoud dat we meer deelnemers kunnen laten spelen. We zijn verplaatst naar een andere week, zodat er geen wandel vierdaagse meer in de weg zit! Voor de kinderen die oranje spelen, zal er een event gehouden worden op de woensdag. Vrijdag kunnen de kinderen die met rode ballen spelen, hun talenten laten zien. Verder zal er gespeeld worden in de categorieën t/m 12, t/m 14, en t/m 17 jaar. Zowel voor meisjes als jongens. Je kan je inschrijven voor een enkel, dubbel of mixed spel. Na weken van plannen en organiseren, is het ons weer gelukt om samen met alle sponsoren er ook dit jaar weer een top toernooi van te maken. Vanaf heden tot en met 4 Juni is de inschrijving geopend. Wacht er niet te lang mee, want ook al hebben we meer ruimte, het toernooi is zo gewild dat we snel vol zitten! Op woensdag 17 juni hebben we wederom een verassing voor jullie in petto.  Vrijdag 19 juni zullen de tennis professionals van RG Sports wederom een geweldige clinic geven voor alle kinderen die aan het toernooi deelnemen. Zeker komen, want tijdens de clinic wordt er ook op prijsjes “geschoten” die dan her en der in het veld komen te liggen en welke je dan, uiteraard, meteen zelf mee naar huis mag nemen als je raak hebt geschoten. Allemaal gave prijzen, dus ik zou zeggen, mee doen hoor! Er zit ook een hele “grote” prijs bij. Als je nieuwsgierig bent geworden, moet je zeker mee doen.  Zondag 21 juni zullen de spannende finale wedstrijden gespeeld worden. Deze zijn altijd super leuk en spannend om naar te kijken, dus maak het zelf mee en kom de finalisten aanmoedigen! In ons prachtige clubhuis, hebben we een gezellige kantine met leuke mensen achter de bar, die zorgen voor de nodige drankjes en versnaperingen tijdens het gehele toernooi.

Samen met jullie willen we er weer een heel gezellig en sportief toernooi van maken en iedereen, namens de jeugdraad en de open toernooi commissie, een heel fijn toernooi toe wensen.

 

Tot ziens op ons Peugeot Koot Open Jeugd Toernooi 2015!

 

logo TV eemnes .ai

Related posts