KUNST LEEFT IN EEMNES  

DKC 2013 186Een ongekend aantal aan ons (nog!) onbekende  kunstenaars heeft zich aangemeld voor deelname aan “Een Dijk van Kunst en Cultuur’ Eemnes 2015.

Ook de kunstenmakers en ambachtslieden laten zich niet onbetuigd.

Zoals het er nu naar uitziet belooft het weer een afwisselende Kunst en (met recht) Cultuur –route te worden.

Voor de vijfde maal is het organisatiecomité druk met de voorbereidingen voor 6 september.

Zo was op 23 mei de selectie-dag in De Hilt. Zie het bijgaand artikel waarin de genomineerden voor de ‘Eemnesser Cultuurprijs’ bekend gemaakt worden.

De uitslag van de winnaar wordt aan het eind van de dag op 6 september bij ’De Deel’ bekend gemaakt,  net als de winnaar van de publieksprijs.

Dit jaar  is de overzichtstentoonstelling in Kunstcentrum KIJKOOR  van 6 september – 4 oktober.  Van alle deelnemers aan ’Een Dijk van Kunst en Cultuur’ Eemnes 2015,  komt er één kunstwerk  te staan.  Een Kinder-Kunstjury gaat deze kunstwerken beoordelen. De kinderjury bestaat deze keer uit leerlingen van de basisschool ‘De Zuidwend’.

Om te vieren dat de kunstroute voor de vijfde keer plaats vindt, geven we de folder ditmaal in kleur uit.

Dit alles zouden we nooit kunnen doen als we niet ondersteund werden door de gemeente Eemnes, De Deel, Kijkoor, Drukkerij Image Team en onze hoofdsponsor: Hoveniersbedrijf van Wees.

Weet u voor 6 september nog een geschikte locatie op de Wakkerendijk of Meentweg? Wilt u dat a.u.b. mailen naar info@dijkvankunstencultuur.nl

Wij kijken uit naar 6 september a.s. U ook?

Namens Het DKC-Comité

Reggie van Berkel

Related posts