OPEN EEMNESSER VOLLEYBALKAMPIOENSCHAP 2015

Ook in 2015 wordt het open volleybalkampioenschap gesponsord door Installatiebedrijf v/d Zwaan. (logo van der zwaan)

Het gezellige en sportieve toernooi start eind mei. De speelavonden zijn: donderdag 28 mei, donderdag 11 juni, dinsdag 16 juni en de finaleavond kan je ook alvast in je agenda noteren: vrijdag 19 juni. Stel een leuk team samen met vrienden, familie, collega’s of buren en schrijf je in. Je hoeft niet per se te kunnen volleyballen; sportiviteit en gezelligheid staan voorop! Halverwege het toernooi worden de teams opgedeeld in een recreatie- en prestatiepoule. Op donderdagavond 21 mei krijgen de deelnemende teams  gelegenheid te oefenen voordat het toernooi begint. Heb je al een team samengesteld? Schrijf je dan nu al in via www.dehilt.nl (inschrijfformulieren zijn ook in De Hilt verkrijgbaar). De inschrijving sluit op woensdag 20 mei. Heb je vooraf vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dehilt.nl. De kosten voor het toernooi bedragen € 35,00 per team.

Related posts