Actiegroep ANONEEMNES claimt de verdwijning van de middenstip van veld 1 van SV Eeemnes

In een door de redactie ontvangen verklaring maakt de actiegroep ANONEEMNES bekend dat door een goed gecoördineerde en met grote precisie uitgevoerde actie in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 juni, de middenstip in hun bezit is gekomen. Als protest tegen de verdwijning van ‘natuurlijke middenstippen’ heeft de actiegroep besloten actie te ondernemen. “Meer en meer worden natuurlijke middenstippen vervangen door niet natuurlijke materialen waarbij geen enkele rekening wordt gehouden met de historie, natuur en duurzaamheid. We moeten iedere burger eraan herinneren dat de natuur een fundament van ons bestaan is. Dit zijn feiten die je niet kunt veranderen”, aldus ANONEEMNES. De verklaring laat verder weten dat de ontvreemde middenstip met grote zorg en respect zal worden behandeld en verklaard verder dat in de derde week september, natuurlijk in Eemnes, tot vrijlating overgegaan zal worden.

Related posts