Kunstgras voor SV Eemnes

SV Eemnes krijgt drie kunstgrasvelden ter vervanging van de oude grasvelden. Ook een zogenaamd “bengelveldje”  naast veld 3 wordt van kunstgras voorzien. Dit veldje is met name bedoeld voor de allerjongste jeugd, maar ook voor de oudere senioren. Op 6 juni jl. werd ter afsluiting van het seizoen 2014/15 tijdens een gezellige verenigingsdag afscheid genomen van het aloude gras.  De totale operatie heeft,  letterlijk en figuurlijk,  nogal wat voeten in de aarde. Inmiddels zijn het hoofdveld en veld 2 al zo’n 25 cm afgegraven en zijn de tegelpaden, de hekken en de reclameborden verwijderd. De afgegraven grond moet ook nog worden afgevoerd. Het werk aan veld 3 en het bengelveldje is inmiddels ook al vergevorderd. Naast vervanging van de grasmat worden er ook nog twee lichtmasten bijgeplaatst en twee bestaande masten verplaatst, zodat het hoofdveld zo dadelijk voorzien is van 8 lichtmasten en aan alle richtlijnen voor wedstrijdverlichting voldoet.  Het hele project neemt zo’n 8 tot 9 weken in beslag en zal naar verwachting in de eerste helft van augustus zijn afgerond. De officiële opening staat gepland op 29 augustus.  De gemeente Eemnes heeft een heel belangrijke rol gespeeld in het geheel en daarom zal de officiële opening ook worden verricht door burgemeester Roland van Benthem en wethouder Jan den Dunnen.  De werkzaamheden worden uitgevoerd door C.S.C  Ceelen Sport Constructies uit Zeewolde, die in Nederland al zeer vele voetbal en andere sportvelden hebben aangelegd. Het is een indrukwekkende klus, dus ga af en toe eens zelf kijken!

eline@hitsparade.com

Related posts