Schaatstalent Rick de Ruijgt zoekt sponsors

Hoi ik ben Rick de Ruijgt uit Eemnes. Ik ben 13 jaar en ga na de zomervakantie naar Havo 3.

Mijn grootste hobby is schaatsen. Het afgelopen seizoen mocht ik meedoen aan 4 selectiewedstrijden. Daarbij werd ik een keer vijfde een keer was ik gevallen de derde keer werd ik gediskwalificeerd en de vierde keer werd ik eerste in Utrecht. Dat was heel gaaf. Voor het nieuwe seizoen ben ik door de schaatsacademie van Utrecht (KNSB) geselecteerd voor de c-selectie. Dan ga ik 3 tot 4 keer in de week trainen, ik ga meer wedstrijden rijden en ook mag ik dan deelnemen aan schaatskampen. Maar dit brengt wel veel meer kosten met zich mee. Daarom ben ik op zoek naar sponsors die mij willen steunen. Zelf ga ik in de zomervakantie klusjes doen bij familie en vrienden om zo geld bij elkaar te sparen. Wie zou mij daar bij willen helpen? Mijn telefoonnummers zijn: 035-5314075 of 06-13066539.

Related posts