TV Eemnes zit in de stoeltjeslift!

Vanaf 15 tot en met 23 augustus wordt dit jaar voor de dertigste keer een geweldig tennistoernooi georganiseerd aan de Noordersingel 2 te Eemnes, het Artorius Eemnes Open 2015. Het evenement van naam en faam in de regio waarin sport, plezier, prestatie en gastronomie centraal staan. Deelnemers treffen dit jaar een omgebouwd tennispark aan met een knipoog naar de wintersport in de Alpenlanden.

Gedurende een week is dit officiële KNLTB toernooi opengesteld voor spelers van alle tennisclubs, met verschillende speelsterktes (5/6/7/8/ en Veteranenen) en er worden alleen dubbelspel wedstrijden gespeeld. Het toernooi wordt, naast prachtige wedstrijden, opgesierd door tal van activiteiten waaronder bijvoorbeeld een loterij voor een goed doel en een immens populaire feestavond. Ook aan de kinderen is gedacht met de permanent aanwezige speeltuin, het traditionele pannenkoeken eten en de ballonnenwedstrijd. Bovendien verzorgt een heuse kookclub elke dag de inwendige sporter met luxe sandwiches en andere fantastische maaltijden.

Sinds tien jaar heeft het toernooi elke keer een wisselend thema welke terugkomt in bijvoorbeeld de aankleding van het park, de benaming van de tennisbanen, de spelersattentie en uiteraard ook tijdens de feestavond (o.a. James Bond, Oranje, Hollywood, Western, Seventies). Het thema voor deze dertigste editie is Winter Wonderland.

Met jaarlijks gemiddeld 600 deelnemers uit de regio is het Eemnes Open Toernooi een echt visitekaartje geworden voor TV Eemnes. Schrijf je dus nu snel in via www.eemnesopen.nl en wordt onderdeel van deze geweldige winterse ervaring in hartje zomer 2015 bij TV Eemnes!

We zien u graag vanaf 15 tot en met 23 augustus 2015 op ons schitterend versierde tennispark.

Related posts