Laatste woningen 2e fase Zuidpolder Eemnes opgeleverd

Op donderdag 8 oktober werden de laatste woningen van de Nieuwe Oogst Eemnes opgeleverd. Dit zijn de laatste woningen van de 38 energiezuinige woningen die Van Wijnen in deelplan 1 heeft ontwikkeld en gerealiseerd.

Inmiddels is Van Wijnen alweer gestart met een volgende fase van 13 woningen in de Zuidpolder. Zuidpolder staat garant voor natuurlijk dorps wonen, in een polderlandschap omringd door sloten en veel groen. Op deze unieke plek komen in totaal zo’n 500 woningen, die gefaseerd worden gerealiseerd. Van de nu te bouwen 13 woningen is alles verkocht. In november wordt er gestart met de verkoop van de 2e fase Heemweide. Informatie hierover kunt u vinden op www.zuidpoldereemnes.nl, ook kunt Zuidpolder volgen op twitter(@zuidpolder) en op facebook (www.facebook.com/zuidpoldereemnes.nl).

Related posts