Nieuw theaterdiner in het Gooi.

Gideon Calis, acteur en entertainer uit Laren, speelt al 20 jaar de rol van Ebenezer Scrooge. Het verhaal van Scrooge is geschreven door Charles Dickens en is inmiddels talloze keren vertaald in films en theaterstukken. Gideon Calis vraagt zich al enige tijd af hoe het verhaal van Scrooge verder zou zijn gegaan.

Daarom is Gideon vorig jaar begonnen aan een vervolg op het meesterwerk van Dickens, in de vorm van een theaterstuk. Het stuk wordt het weekend voor Kerst gespeeld op een prachtige, historische locatie: het oude kerkje aan de Wakkerendijk in Eemnes, beter bekend als “Het Dikke Torentje”.

De combinatie van een nieuw Dickens verhaal, geschreven door Gideon, en de historische locatie zorgt voor een mooi en meeslepend theaterdiner. U wordt volledig verzorgd en vermaakt in een heerlijk donkere kerstsfeer. Het wordt volgens Gideon een ware theaterhappening met special effects, muziek, carols en waar humor en interactie zeker niet zullen ontbreken.

Dit theaterspektakel zal het weekend voor kerst plaatsvinden.

U kunt reserveren via de website www.kerstmetscrooge.nl

Related posts