Bridge Nieuwe cursussen voor beginners en gevorderden in De Hilt

De cursus Bridge voor beginners die op 4 februari 2016 weer van start gaat, biedt u een inleiding op bridge. Hoe overlegt u met uw partner, hoe brengt u het eigen contract tot een goed einde of hoe belemmert u de tegenpartij in het spel, zijn onderwerpen die aan bod komen. Tijdens deze cursus zult u veel zelf moeten spelen, want men leert bridge “met  kaarten in de hand”. Aan het eind van de cursus kunt u met vrienden al een aardig spelletje spelen.

Naast de beginnerscursus biedt de volksuniversiteit vanaf 5 februari ook de praktijkcursus voor de gevorderde speler en de cursus hartenboekje aan, voor diegenen die de basistheorie beheersen en hun kennis willen verdiepen.

Voor meer informatie over deze cursussen: www.volksuniversiteitlaren.nl

Related posts