Dorpsdichter Gerard Wortel signeert zijn boek ‘Heimwee naar Eemnes’ op 18 december bij boekhandel PRIMERA

Op vrijdag 18 december, tussen 16.00 uur en 21.00 uur, houdt dorpsdichter Gerard Wortel een extra signeersessie in boekhandel PRIMERA.
Bij elke aankoop van zijn boek+cd ’Heimwee naar Eemnes’ zal Gerard desgewenst het boek ondertekenen en aan de betreffende afnemer, ter plekke, één van zijn gedichten (naar keuze) voordragen of bezingen.
Als luis in de pels weet deze Eemnesser dorpsbard en taalkunstenaar met zijn onvoorspelbare woordgrappen, zijn onderwerpen beeldend en herkenbaar te beschrijven en te bezingen.
Niet schofferend maar confronterend.
Satirische gedichten over o.a. lintjesregen, de koeienrotonde, de fairtrade, de wereldwinkel, de vermeende kunstenaar en het toenemend e-bike-straatterreur, worden moeiteloos afgewisseld met ontroerende teksten over de schoonheid van de Eemnesser polder.
Het boek telt 100 pagina’s waarin 43 gedichten zijn opgenomen. Ieder gedicht wordt ondersteund door een bijpassende foto.
Op de bijgevoegde cd zijn 18 gedichten in liedvorm omgezet, begeleid  door Gerard Wortel (gitaar), Bas van Waard (cello) en Peter van Os (accordeon).
Het boek is prachtig vormgegeven door fotografe Lonneke Boots en geproduceerd door drukkerij Image Team Eemnes.
Wees er snel bij want van de totale oplage van 800 exemplaren zijn er inmiddels meer dan 600 exemplaren verkocht!
‘Heimwee naar Eemnes’ is o.m. te verkrijgen bij  PRIMERA, de bibliotheek Eemnes of te bestellen via gerardwortel@ziggo.nl.

Related posts