Sjoelwedstrijd bij Ontmoetingscentrum MamaLucy

Op vrijdag 20 november organiseert Ontmoetingscentrum MamaLucy een echte sjoelwedstrijd, voor mensen met een beginnende vorm van dementie en hun mantelzorgers. Om 10.00 uur staat de koffie klaar, en om 10.30 gaat de wedstrijd van start. Voor de winnaars is er een echte prijs. Om 12.00 uur gaan we met alle deelnemers en mantelzorgers een heerlijke kop verse groentesoep met broodjes eten. Voor iedereen die geen zin heeft om te sjoelen, maar wel gezellig langs wil komen, zijn er ook andere spelletjes, zoals schaken, dammen en Mens-erger-je-niet. Aanmelden is wenselijk via info@mamalucy.nl of tel. Nummer 0621833544.
Ontmoetingscentrum MamaLucy is een laagdrempelig ontmoetingscentrum voor mensen in en rond Eemnes, met een beginnende vorm van dementie, gelegen aan de Raadhuislaan 80 in Eemnes. Kijk voor alle informatie op www.mamalucy.nl.
Wij zijn op zoek naar puzzels van 100 stukjes. Heeft u nog wat liggen? Wij gebruiken ze graag! Lever ze in tegen een kop koffie.

Related posts