BP Servicestation Koot Veel meer dan brandstof alleen!

Het begon ooit als “dorpspomp” bij het garagebedrijf Koot aan de Laarderweg maar in 1989 verhuisde dit onderdeel naar een nieuwe locatie aan het begin van het bedrijventerrein aan de Bramenberg.  De eerst nog kleine winkel werd in 1997 vervangen door de huidige ruime shop. DE tijd staat echter niet stil en in januari volgend jaar staat deze shop weer een gehele metamorfose te wachten! Tijd voor een gesprek met bedrijfsleider Patrick Karssen, die in 1992 in dienst trad. “ we staan aan de vooravond van weer een nieuwe fase van het servicestation. Je moet nu eenmaal altijd met de tijd meegaan. In 1994 kwam de tweede carwash en daarnaast beschikken we ook over drie DHZ wasboxen, drie turbostofzuigers en een gratis bandenpomp. Dat betreft het servicestation zelf, maar we bieden nog veel meer en wel in onze shop. We waren een van de eerste BP-stations die verse producten gingen verkopen. Niet van die in plastic verpakte kant en klare sandwiches, maar versgebakken broodjes die onder toezien van de klant worden belegd. Dat  was samen met onze twee koffiemachines vanaf het begin een succes. We zijn geheel onafhankelijk en niet gebonden aan een of andere fastfood formule. We kopen alles zelf vers in en kunnen zo ook het assortiment aanpassen op de vraag van onze klanten. Ook kan men per mail broodjes bestellen voor bijvoorbeeld een lunch en veel bedrijven doen dat ook. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op het gevraagde tijdstip klaar staan. Vooral tijdens de lunch is het hier bij de broodjescounter altijd dringen geblazen en dat is ook meteen de reden van de aanstaande verbouwing”, aldus Patrick Karssen.

Wat gaat er veranderen? De nu in het midden van de shop staande statafel en de koffiemachines ( verse bonenkoffie) verhuizen naar de zijkant. Hierdoor komt er bij de vers-counter meer ruimte voor de klanten. De counter zelf wordt uitgebreid en hierdoor kan ook het assortiment verruimd worden.
“Daarbij willen we graag hulp van onze klanten! Laat ons weten wat je nu nog mist in het assortiment. Ik noem maar een paar mogelijke voorbeelden: speltbroodjes of glutenvrij? Smoothies?
Laat het ons weten via de mail ( info@kooteemnes) en wij gaan kijken of we aan de wensen tegemoet kunnen komen. Tijdens de verbouwing blijft het tankstation geopend, maar er wordt tegelijkertijd wel flink doorgewerkt. Het kan dus zijn dat er even geen toiletten beschikbaar zijn, maar eind januari is alles weer achter de rug.” besluit Patrick die samen met zijn 13 medewerkers haast niet kan wachten tot het zover is.

Related posts