Ontsteken verlichting skutsje Eemlander

Donderdag 17 december om 17.00 uur zal de verlichting op het skûtsje Eemlander worden ontstoken. De Eemlander is tijdens de wintermaanden afgemeerd in havenkom van Eemnes aan de Wakkerendijk.  Het wedstrijd skûtsje van Eemnes wat onlangs door de trekvaart jagend (met spierkracht trekken) naar haar winterligplaats is gesleept, zal tot en met maart afgemeerd liggen aan de steiger in de kom van Eemnes, Gedurende de donkere wintermaanden zal zij verlicht zijn.

Het ontsteken van de verlichting zal worden verricht door de Burgemeester van Eemnes Roland van Bentum en de wethouder Jan den Dunnen. Met het ontsteken van de verlichting sluiten we als bemanning van de Eemlander het succesvolle jaar 2015 officieel af. Het jaar 2015 was het jaar waarin we veel goede resultaten hebben bereikt tijdens de verschillende skûtsje wedstrijden.

Met het verlichten van het Skûtsje Eemlander willen we onze bekendheid in Eemnes en omstreken vergroten en hopen we met de Eemnesser bemanning ook in 2016 mooie resultaten te bereiken en zo de bekendheid van Eemnes te vergroten.

Related posts