Vijf top zangers en een pianiste, samen het Neva-ensemble vormend, geven een concert

Voor het vier en twintigste seizoen (vanaf 1992) komt het bij al velen bekende Neva-ensemble uit St Petersburg wederom naar ons land voor een groot aantal concerten van begin december 2015 tot half januari 2016.

Een muzikale belevenis met voor de pauze Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek en beroemde Kerstliederen, met na de pauze Russische volksmuziek, zoals de Stenka Razin, Eenzaam helder klinkt het klokje, gevolgd door aria’s, duetten, romancesen trio’s van bekende componisten.

Het wordt een bijzondere gebeurtenis voor u als toehoorder bij dit concert, het belooft een bijzonder optredente worden, zowel een streling van het oor, als ook voor het oog.

De Telegraaf noemde deze topsolisten eens “De muzikale tovenaars uit Rusland”

Elke zondag morgen werken zij graag mee bij een Viering of Kerkdienst  met hun ingetogen liederen uit de Slavisch-Byzantijnse kerk. ”

De toegang is gratis, maar de leden van het ensemble staan na afloop bij de uitgang uw mondelinge-engeldelijke waarderingen in ontvangst te nemen.

Graag nodigen wij u uit te komen luisteren zondag 20 december in de Nicolaaskerk wakkerendijk 58 in Eemnes, aanvang 10:00 uur. De toegang is gratis, maar de leden van het ensemble staan na afloop voor de deurcollecte.

Related posts