Weer volop kinderactiviteiten in de Kerstvakantie

In de Kerstvakantie organiseert De Hilt natuurlijk weer vele kinderactiviteiten. Wat dacht je van Kerstukjes maken, de oliebollenbingo, rc modelvliegen of racen in de sporthal, meedoen aan de badmintonclinic, plateau met sfeerlichtjes maken, sportinstuif met meester Kees en Menno of voor de stoere kids lasergamen? Kijk voor alle info in de folder die binnenkort op de deurmat valt of kijk op onze site www.dehilt.nl.

Wil je voortaan geen nieuws missen vanuit De Hilt? Volg ons dan op Facebook of Twitter!!!

 Kinderpartijtje in De Hilt
Geen idee wat te doen voor een geslaagd kinderpartijtje? Wat dacht u van een sportief-, creatief- of kooppartijtje in De Hilt? Vanaf € 8,50 per persoon (inclusief eten en drinken) kunt u bij ons terecht! Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden eens op onze site, www.dehilt.nl

EXPOSITIE EEMNESSER SCHILDERSKRING

Van 15 december tot 18 januari is de jaarlijkse expositie van de Eemnesser

Schilderskring weer te bekijken in De Hilt . Er zijn werken te zien van: Wies de Bont, Ania Hillebrandt, Ard Hulskamp, Riet Kok, Paul Put, Mart Wessels en Gerard Willenborg. De

onderwerpen van de schilderstukken zijn van velerlei aard. Dikwijls wordt er gewerkt van een vakantiefoto of naar een opdracht. Ook zijn verschillende technieken te zien. Iedere

woensdagochtend wordt er geschilderd in de koepelzaal van De Hilt en dit alles wordt bijgestaan door Mary van der Schaal.
Meer informatie via e-mail: m.t.vanderschaal@ziggo.nl

Dinsdag 5 januari
Bingo 50+
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom! De eerst volgende bingo is op 5 januari van 14.00 tot ca. 16.00 uur. Deelname bedraagt € 3,00.

27 december
Dansen bij Jansen
Dansen bij Jansen staat bol van de gezelligheid en is een leuke gelegenheid om uw stijldanskwaliteiten bij te schaven. De sfeer en live muziek komen uit de 60-er jaren, maar u mag gerust jonger zijn. vanaf heden kunnen op iedere 4e zondag van de maand vanaf 14.00 tot 17.00 uur de voetjes weer van de vloer. Toegang: 3 euro.
Ook alleengaanden zijn van harte welkom!!!

Dansen bij Jansengroot

Zaterdag 9 januari
HEB JIJ DE E-FACTOR?

De talentenjacht van het gooi staat voor de deur! Op zaterdag 9 januari organiseert De Hilt alweer voor de 7e keer de talentenjacht de E-factor. Wie treed in de voetsporen van Anouk Timans,  de winnares van 2015? De E-factor is op zoek naar talenten in de meest brede zin. Kun je goed zingen, dansen of ben je in iets anders heel goed? Of vindt je het gewoon leuk iets te laten zien wat je niet zo vaak ziet of wat weinig anderen kunnen? Dan zijn we op zoek naar jou! De winnaar  van de E-factor gaat met een beker, wisselbeker en een cheque van maar liefst 100 euro naar huis! Uiteraard zijn groepen ook welkom om deel te nemen. Inschrijven kan al via onze site www.dehilt.nl

Anouk (winnaar 2015)

Publiek om aan te moedigen is natuurlijk van harte welkom! Of kom gewoon langs voor een gezellig avondje uit en geniet extra van het gastoptreden van de winnares van vorig jaar, Anouk Timans. Of kom je speciaal voor het spetterende optreden van de winnaar van The Voice Kids 2014, Ayoub?

Ayoub Gastoptreden 2015)

Er kunnen maximaal 20 acts meedoen. De deskundige jury bestaat uit Jamoe-Dee van Oudenrijn (Dansstudio Eemnes), Kim Schimmel (De Gooische Muziekschool) en wethouder Niels Rood.

Het optreden mag ongeveer 3 minuten duren. Naast de eerder genoemde prijzen mag de winnaar ook optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis en tijdens de uitreiking van de Eemnesser Koeientrofee.

Schrijf je direct in via onze site www.dehilt.nl of stuur een mail naar info@dehilt.nl. Inschrijven kan t/m 31 december.

Aanvang: 19.00 uur
Toegang bezoekers: € 3,00
Deelname is gratis!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@dehilt.nl

Related posts