Grand café Eemland opent 1 Februari haar deuren

Het vernieuwde Grand café Eemland opent 1 Februari haar deuren. Nieuwe eigenaresse Patty de Wit zal zich samen met haar zus Tessa inzetten om het pand aan de Laarderweg nieuw leven in te blazen. En dat gaat niet onopgemerkt.

Het grote spandoek aan de voorgevel van het voormalige Partycentrum Eemland trekt veel bekijks. De lichten branden weer en de vele auto’s op het parkeerterrein doen vermoeden dat er hard gewerkt wordt om een geheel frisse start te maken.

Bij binnenkomst valt gelijk op dat de bar weer op zijn vertrouwde plek te vinden is.

Niet alleen het decor van Grand café Eemland voelt vertrouwd maar ook te kaart geeft een knipoog naar voorheen. Eemland serveert gerechten met streekgebonden ingrediënten die een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Dit maakt de laagdrempeligheid van het concept erg groot en dat is precies waar Grand café Eemland voor gaat staan.

Door de toegankelijke kaart en de huiskamersfeer zal iedereen zich welkom voelen. Het servicegerichte team staat klaar voor al uw wensen, of dit nu diner van twee is of een gezellig feest in de sfeervolle koetshuis zaal.

Nu Eemland is overgenomen geven de gepensioneerde eigenaren het stokje door aan de jongere generatie, hierdoor zal er een frisse wind door de zaak waaien en zal jong en oud zich welkom voelen.

Related posts