Interessante lezingen bij de volksuniversiteit Laren-Blaricum-Eemnes

In het Brinkhuis te Laren neemt Stef Pluijm ons op donderdag 28 januari (19.30-22.00)mee op een vijftal virtuele wandelingen door New York. Stef is een enthousiaste verteller en hij zal u weten te verrassen met achtergrondinformatie, anekdotes en heel veel beeldmateriaal.

 

Op vrijdag 29 januari (20.00 tot 22.00) zal cultuurhistoricus en museumdocent Hoo Man Chan  in de Hilt te Eemnes een interessante lezing geven over de expositie Karel Appel die in het Gemeentemuseum in Den Haag is te zien.  De lezingen van Hoo Man Chan zijn altijd zeer interessant en snel vol, dus wees er snel bij!

 

Alle informatie die u nodig heeft en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op de website www.volksuniversiteitlaren.nl

Related posts