Rondje Cultuur vliegend van start

Het jaar is nog nieuw, maar het programma is vertrouwd. Op donderdag 21 januari gaat Rondje Cultuur weer van start. Het afwisselende programma met muziek, kunst en cultuur draait ditmaal om vogels. De avond start om 8 uur in De Hilt en de toegang is gratis.

Roelof Molenaar is begenadigd fotograaf. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een passie voor vogelfotografie. Met kennis van zaken en veel geduld slaagt hij er in om vogels prachtig beeld te brengen, tegen de achtergrond van hun natuurlijke omgeving. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Zijn foto’s winnen prijzen en worden regelmatig gepubliceerd in diverse (inter)nationale tijdschriften. Roelof zal deze avond zijn mooiste en spannendste foto’s tonen en de totstandkoming daarvan.

Roelof

Toon van Mill komt uit een muzikaal gezin. Hoewel hij veel instrumenten bespeeld, heeft hij zijn hart verpand aan de akoestische gitaar. Toon is van mening dat de beste muziek voort komt uit plezier. Daarom speelt hij enkel muziek die hij fijn vindt. Ook in zijn composities zoekt hij de dingen waar hij binding mee heeft.

IMG_0918 Toon verkl

Gert Bieshaar vertelt over de weidevogels in de Eemnesser polder en wat de weidevogelbeschermingsgroep in samenwerking met agrariërs en vrijwilligers doet om de populatie van deze soorten in stand te houden.

gert bieshaar

Related posts