Klaas Laansma nieuwe hoofdtrainer van SV Eemnes

Eemnes, 11 februari 2016 – Maandagavond 8 februari hebben het bestuur van SV Eemnes en Klaas Laansma overeenstemming bereikt over een verbintenis van tenminste één seizoen van de hoofdtrainer aan de Eemnesser vereniging, dat momenteel degradatie-zorgen kent in 3e klasse zaterdag.

Laansma is de juiste man om structuur aan te brengen in de huidige jonge selectie en deze te vormen tot een hechte groep in de komende jaren. Daarnaast staan diverse A-junioren en zelfs al B-jeugd op de deur te kloppen om aan te sluiten bij de hoofdmacht.

Het bestuur beoogt nadrukkelijk een lange termijn visie in de samenwerking met Laansma, omdat een optie voor een tweede seizoen reeds is overeengekomen. Laansma was hiervoor 4 jaar hoofdtrainer van De Vecht en is thans hoofdtrainer van zondag 4e klasser Nederhorst, waar hij onlangs aangaf aan het eind van het seizoen te vertrekken.

Het bestuur van SV Eemnes is blij dat het een trainer, die zich kenmerkt langer dan een jaar werkzaam te zijn bij een vereniging, aan zich heeft kunnen binden en het vertrouwen uitspreekt de doorstroom van de jeugd naar de seniorenselectie, speerpunt in het beleid van de vereniging, met Klaas de komende seizoenen verder te kunnen uitbouwen.

Related posts