Muziekmiddag bij MamaLucy.

Ontmoetingscentrum MamaLucy houdt op vrijdag 26 februari een gezellige muziekmiddag. Alle oude bekende nummers van onder andere Wim Sonneveld, Ja zuster Nee zuster, Herman van Veen en nog veel meer meezingers.

Om 13.00 uur is de inloop en staat de koffie klaar. Om 13.30 zullen de eerste nummers gespeeld worden. We sluiten deze gezellige middag af met een hapje en een drankje. Einde van deze middag zal rond 16.00 uur zijn.

Zingt u gezellig mee? U bent van harte welkom. Ontmoetingscentrum MamaLucy is gevestigd op de Raadhuislaan 80A. Opgeven mag, maar is niet noodzakelijk. Kijk op www.mamalucy.nl voor meer informatie over ons ontmoetingscentrum.

Met vriendelijke groet,
Inge van Mondfrans, directeur.
van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30
te bereiken op nummer 0621833544

Related posts