Rondje Cultuur’ met Bosch, BUE en Brigade

Het ’Rondje Cultuur’ op donderdag 18 februari biedt wederom een gevarieerd programma, stuk voor stuk gebracht door mensen uit de regio. Vanaf 20.00 uur in De Hilt, de toegang is gratis.

De_marskramer Jheronimus Bosch verkl

Diana Kostman en IJsbrand van Dijk vertellen over hun kunsthistorisch videoproject Tout l’Art.  Zij maken korte  documentaires over een kunst gerelateerd onderwerp. In het kader van het Jheronimus Boschjaar gaat de meest recente documentaire over deze Bossche meester  en de wereld waarin hij leefde. Deze aflevering zal ook tijdens de presentatie getoond worden,  een mooie opwarmer voor wie vanaf 13 februari de fenomenale Boschtentoonstelling in het Noordbrabantsmuseum wil bezoeken.

BUE verkl

De muziek wordt verzorgd door BUE. De Band Uit Eemnes met een onuitspreekbare  naam. Jazzy pop, welke met beleving en passie wordt gebracht.

Bij nood op het water komen de vrijwilligers van de reddingbrigades en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij in actie. Altijd staan ze klaar. Vrijwilliger Thijs Boersen vertelt wie de KNRM en de Reddingsbrigade zijn, wat ze doen, waar, en hoe. In het bijzonder gaat het over het werk van de mensen die  op het Eemmeer en de Eem actief zijn.

Related posts