Boomfeestdag 2016 in Zuidpolder, Eemnes

Kinderen in Zuidpolder hebben Boomfeestdag feestelijk gevierd. Onder toeziend van oog van ouders en Roland van Benthem, burgemeester van Eemnes, plantten  kinderen  haagbeukjes rondom de speelplek op de Ruizendaallaan. 

Sinds 1957 wordt dit ‘feest van de natuur’ in heel Nederland gevierd. Op speelse wijze worden  kinderen door het planten van bomen of struiken bewust gemaakt van het milieu en hun leefomgeving.  De positieve reacties van kinderen en ouders gaven aan dat Boomfeestdag in Zuidpolder een geslaagde dag  was.  “Wat leuk dat ze nu hun eigen beukje hebben”, lachte een van de ouders. Wat de aanwezigen  betreft wordt  Boomfeestdag een jaarlijkse traditie voor Zuidpolder.

Zuidpolder is een ontwikkeling van Heijmans Huizen B.V., Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. en de gemeente Eemnes. Zuidpolder staat garant voor natuurlijk dorps wonen, in een polderlandschap omringd door sloten en veel groen Kijk op  www.zuidpoldereemnes.nl voor meer informatie.

Related posts