Hulp bij invullen belastingaangifte Bij Versa Welzijn BEL

Senioren en mensen met een beperking uit Blaricum- Eemnes en Laren kunnen hulp krijgen bij de belastingaangifte over 2015 bij Versa Welzijn. Hiervoor is in maart en april op bepaalde momenten deskundige hulp aanwezig in Laren en Eemnes.

De hulp is uitsluitend bestemd voor mensen die maandelijks een bedrag van de belastingdienst ontvangen voor zorgtoeslag.

De kosten per enkele aangifte bedragen € 17,50 en voor een echtpaar € 25,00

De belastinghulp verzorgt uw aangifte per computer. Voor het versturen hiervan moet u in het bezit zijn van een DIGID code (= een wachtwoord en een gebruikersnaam).

Bent u nog niet in het bezit van een DIGID code, vraag deze dan op zo kort mogelijke termijn aan. U kunt bij Versa een lijstje ophalen waarop staat welke papieren u moet verzamelen voor de aangifte. Heeft u geen oproep ontvangen van de belastingdienst? Het kan voor mensen met een laag inkomen toch zinvol zijn om aangifte te doen.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u vanaf heden contact opnemen met Versa Welzijn. Alleen op maandag t/m vrijdag 10:00 en 13:00 uur Tel. 035- 6250000.

Related posts