NIEUWS EN ACTIVITEITEN VANUIT DE HILT

KINDERACTIVITEITEN IN DE VOORJAARSVAKANTIE GROOT SUCCES

In de voorjaarsvakantie hebben de kinderen weer volop genoten van het lasergamen, de kinderbingo, kippetjes maken, pannenkoeken bakken, peuter- & kleutergym van EGV,  RC modelvliegen en lekker handballen bij de handbalinstuif van SDS’99. En de meiden hebben een hele ochtend kunnen tutten bij De Hilt.

2016knutselen

Dinsdag 5 april: BINGO 50+

Iedere 1ste dinsdag van de maand wordt een gezellige 50+ bingo georganiseerd in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn veel leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Aanvang: 14.00 uur. Deelname: € 3,00.

 

DANSEN BIJ JANSEN IN DE HILT

Zondagmiddag 20 maart

Dansen bij Jansen staat bol van de gezelligheid en is een leuke gelegenheid om de stijldanskwaliteiten bij te schaven. De sfeer en live muziek komen uit de 60-er jaren.

Lekker zwieren en zwaaien, een foxtrotje, walsje of gewoon meezingen en genieten en even lekker bijkletsen met een bekende of juist onbekende onder het genot van een hapje en een drankje. Nodig vrienden, familie en kennissen uit om er een gezellige middag van te maken. I.v.m. Pasen is Dansen bij Jansen deze keer op de 3e zondag van de maand. Tot ziens op zondagmiddag 20 maart (vanaf 14.00 tot 17.00 uur). Toegang € 3,00.

 

EXPOSITIES IN DE HILT

Tot 29 maart is de expositie ‘Mijn Favoriet’ van de cursisten van Atelier Stawicki te zien in De Hilt. Het is een bijzondere expositie geworden, waarbij iedere cursist zijn favoriete werk laat zien. “Met trots kijk  ik naar de werken van mijn cursisten” aldus Simone Stawicki, “het is een  goede spiegeling van de inhoud van de cursus en dat maakt de expositie nog specialer”. Werken van de volgende cursisten zijn te zien: Marian Brouwer, Dennis Gehring, Paulien Richel Jansen, Ineke Meeuwis, Karin de Visser, Lex de Roo, Jos Glandorff,  Gery Bax, Yvonne Hulshos, Rida van de Zand, Adri Dankers, Edith Veerman, Marianne van der Vate, Jacqueline van de Steeg, Lidi Heeres, Jolande Ferwerda, Annemarie Brouwer en José Adam.

Informatie over de expositie vindt u op de website www.atelierstawicki.nl. Ook als u interesse heeft voor  een cursus of workshop kunt u op de site terecht,  deze zomer zijn er verschillende leuke workshops.

 

Van 30 maart tot 6 juni exposeert Lidi Heeres – Limonard “linkse” schilderkunstwerken. In oktober 2004 kwam Lidi Heeres – Limonard in “De Trappenberg”om te revalideren na een hersenbloeding met daaroverheen een aneurysma. De verlamming was rechtzijdig en sinds haar geboorte was Lidi rechts, dus alles moest nu links gebeuren. Lidi heeft met diverse vormen van creatieve activiteitentherapie kennis gemaakt en is op advies schilderlessen gaan volgen bij beeldend kunstenares Simone Stawicki.

 

OPEN EEMNESSER VOLLEYBALKAMPIOENSCHAP 2016

Ook in 2016 wordt het open volleybalkampioenschap gesponsord door R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf.

Het sportiefste en gezelligste sporttoernooi komt steeds dichterbij. Voor velen is dit toernooi dé gelegenheid om met vrienden, familie of collega’s “het seizoen”af te sluiten. Medio april in het volgende programmaboekje van De Hilt is meer informatie over het komende toernooi.

Related posts