Notariskantoor Eemnes

Deze maand is het precies een jaar geleden dat het notariskantoor van mevrouw mr. W.A. van der Sluis verhuisde naar het nieuwe pand aan de Laarderweg 19 in Eemnes. Na ruim 10 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Barbeelstraat kon het notariskantoor zich eindelijk vestigen in het echte centrum van Eemnes dat door de bouw van de Minnehof nu echt was ontstaan. “Dat was een echt al heel lang een gekoesterde wens. Behalve de centrale ligging kregen we in het nieuwe kantoorpand ook de ruimte voor alle medewerkers, een fraaie wachtruimte en een echte receptie” vertelt notaris Van de Sluis nog steeds enthousiast.

Inmiddels heeft zich een tweede significante wijziging voorgedaan. Het notariskantoor draagt nu de naam Notariskantoor Eemnes. “Daar is om meerdere redenen voor gekozen” vervolgt notaris Van der Sluis. “ Ten eerste om onze band met Eemnes te benadrukken. Ik heb in 1999 zelf nadrukkelijk gekozen voor Eemnes als standplaats en werd hierdoor ook de eerste de allereerste notaris hier. Mijn eerste kantoor was op de Wakkerendijk, hoek Raadhuisstraat, en ik voelde mij hier meteen op mijn plaats. Na 10 jaar op de Barbeelstraat zitten we nu uiteindelijk in het centrum. Dat is voor mij de meest ideale locatie voor een notariskantoor. Ten tweede heeft de nieuw gekozen naam een veel langere houdbaarheid. Ik denk nog lang niet aan stoppen, maar als ik daar te zijner tijd toe mocht besluiten dan kan het kantoor onder leiding van een nieuwe notaris onder dezelfde naam blijven voortbestaan. Je moet immers, zeker als notaris, altijd op de lange termijn denken en plannen”.

Notariskantoor Van der Sluis wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid. “Iedereen kan hier voor een oriënterend gesprek een vrijblijvende afspraak maken. Dat eerste gesprek is geheel gratis. Ons kantoor biedt een volledig pakket aan notariële diensten. Van het transport van een koopwoning tot het oprichten van een stichting of vereniging en van het oprichten van een BV tot samenlevingscontracten, echtscheidingen, etc. Onze cliënten zijn particulieren en bedrijven en komen vanuit het Gooi en wijde omstreken. Eemnes ligt centraal en is uitstekend bereikbaar. Een van onze specialiteiten is erfrecht en estate planning. Estate planning heeft tot doel een opgebouwd vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk over te dragen aan erfgenamen. Daar het nogal wat bij kijken en het is vaak maatwerk. Zoals ik al heb gezegd is dat eerste gesprek gratis en vrijblijvend en een zeer waardevolle tijdbesteding. Men is van harte welkom!”

Related posts