Open Dag Tennisvereniging Eemnes voor de Jeugd

Tennisvereniging Eemnes houdt op 19 maart 2016 een Open Tennisdag in combinatie met het Openingstoernooi voor de Junioren.
Junioren t/m 17 jaar met interesse voor tennis, die eens gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan, zijn van 14.00 uur tot 15.30 uur van harte welkom op het tennispark aan de Noordersingel 2 te Eemnes.

Op deze dag zorgen wij voor een ontvangst, een rondleiding op de club en kan je deelnemen aan een tennis clinic die onder de leiding van RG Sports staat.(RG Sports verzorgt al geruime tijd de tennislessen bij de TV Eemnes)
Je wordt geacht sportkleding en tennisschoenen zelf te regelen, voor tennisrackets en ballen zorgen wij!

TV Eemnes heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan op deze dag. Iedere Junior kan op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. Tennis is een leuke, sociale en gezonde sport, en een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Meer informatie over het Openingstoernooi vindt u op onze website www.tveemnes.nl.

Tot 19 maart op Tennisvereniging Eemnes.

Related posts