Paasconcerten voor en door Eemnessers

Zowel in als rondom Eemnes zijn er rondom Pasen concerten voor en door Eemnessers.

Op zondag 20 maart (Palmzondag) organiseert Muziekcentrum Paul Snoek het jaarlijkse Passieconcert, een gevarieerd vocaal programma rondom muziek voor de goede week, de passietijd.

Het concert start om 15 uur en zal plaats vinden in de Nicolaaskerk aan de Wakkerendijk 58 te Eemnes. De entree is 10,- (kinderen tot 12 jaar gratis).

Dit jaar werken drie koren mee aan het concert: Vocaal Ensemble Puur, Vocaal Ensemble Divina en het Bachkoralen Projectkoor, allen o.l.v. dirigent Paul Snoek.

De koren brengen een eigen programma, wat een gevarieerd en boeiend uur waarborgt.

Info: www.paulsnoek.nl .

Paasconcert Sint JansSchola

“Christ the Lord is risen again”……! Pasen!

De Sint Jans Schola nodigt u uit voor het Paasconcert op tweede Paasdag 28 maart in de Sint Jansbasiliek, Brink 31 te Laren. Naast het koor werken aan dit concert mee: Peter Leydekkers: trompet, organist Bas Groenewoud en een strijkers ensemble. Het geheel staat onder leiding van Hans Rikkert de Koe. Er wordt muziek ten gehore gebracht van o.a. Perosi, Mendelssohn en Händel en niet te vergeten het eeuwenoude gregoriaans.

Aanvang van het concert is om 15.30 uur, de deuren zijn om 15.00 uur open. De toegang is vrij met een deurcollecte na afloop. Het concert belooft ook dit jaar weer veel luistergenot te geven met muziek door de eeuwen heen. Info: www.sintjansschola.nl

Sint Jans Schola

Related posts