Uitvaartverzorging A. van Pijpen

Eemnes kent geen eigen uitvaartverzorging en daarom maken veel inwoners gebruik van de diensten van Uitvaartverzorging A. van Pijpen in Baarn. Wellicht dus goed om eens aandacht aan deze onderneming  te besteden. Het bedrijf is sinds 1984 gevestigd in het indrukwekkende uitvaartcentrum “De Ark” aan de Reigerstraat 17 in Baarn.  De algehele leiding is in handen van mevrouw Annelies van Pijpen, dochter van de oprichter Adriaan van Pijpen, en mede-eigenaar en oud- Eemnesser de heer Anton Blauwendraat.

“Grote momenten in het leven, zoals een geboorte of een huwelijk omgeeft men met zorg. Men heeft graag zelf de regie. En terecht! Want wie weet er nu beter wat passend en mooi is. Dat geldt ook voor een overlijden, als de familie definitief afscheid moet nemen van een dierbare. Daarbij spelen vaak veel grote emoties een rol. Maar ook veel praktische zaken die in korte tijd geregeld moeten worden. Wij helpen daar graag bij. Eén telefoontje op welk moment van de dag ook is voldoende om een afspraak te maken met één van onze uitvaartverzorgers. Wij zijn dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar. Met altijd een van ons rechtstreeks aan de lijn.

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met persoonlijke wensen en gevoelens. De uitvaart vindt vaak vanuit ons eigen uitvaartcentrum ‘De Ark’ in Baarn plaats” vertelt mevrouw Van Pijpen.

Beneden in ‘De Ark’ kunnen een condoleancebezoek, het opbaren van de overledene en een uitvaartbijeenkomst voor ongeveer 40 personen plaatsvinden. Boven, in de grote zaal van het gebouw, is ruimte voor samenkomsten van groepen tot 180 personen. We hebben een orgel, piano en een muziekinstallatie en er is een ringleiding voor slechthorenden.

“ Wij zijn sinds juli 2008 aangesloten bij Requiem” vervolgt mevrouw Van Pijpen. “Dit is het landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven, die zich kenmerken door een persoonlijke aanpak, een transparante wijze van werken en maximale keuzevrijheid. Alleen streng geselecteerde ondernemers kunnen zich aansluiten bij Requiem. Requiem ondernemers zijn speciaal geselecteerd op vijf kernwaarden: persoonlijke aandacht voor nabestaanden, persoonlijke invulling van de uitvaart, ruim beschikbare tijd, transparantie en lokale binding. Deskundigheid, ervaring en persoonlijke aandacht behoren tot de pijlers hiervan. Tijdens het verzorgen van de uitvaart wordt het persoonlijke en menselijke aspect nooit uit het oog verloren. We zijn er dan ook terecht trots op dat wij tot dit netwerk behoren. Uitvaartverzorging Van Pijpen bespreekt alle wensen met de nabestaanden en neemt vervolgens alle noodzakelijke werkzaamheden over.  Ik raad iedereen aan om zich eens in haar of zijn eigen begrafenis of crematie te verdiepen, zodat men juist op zo’n tragisch moment goed voorbereid is. Uitvaartverzorging Van Pijpen kent hiervoor vele mogelijkheden. Ik verwijs hiervoor graag ook naar onze website  www.avanpijpen.nl “.

Related posts