BEL-Art Expositie in het BEL Kantoor

Op donderdag 21 april wordt om 17.00 uur de 28e BEL-Art tentoonstelling geopend met werk van kunstenaarsduo ParaKwadraat en van de driedimensionale kunstenaars Ellen Hofstee en Ruud Termijn.

ParakwadraatPromoHHMdeW1kl

De heren Mark de Weger en Han Halewijn van ParaKwadraat zullen het BEL-Kantoor verluchtigen met verrassende foto’s en kunstwerken alsook een serie kaarten onder de naam: 3 Schotten en een Engelsman.

Balance RUUD kl

Als voormalig eigenaar van een aantal horeca ondernemingen in Utrecht was het Ruud Termijns  grootste passie het interieur van zijn zaken te ontwerpen en te vervaardigen. Hierbij bleek hij een voorliefde te hebben voor het werken met metaal waarvan de mogelijkheden onbegrensd zijn. In zijn vernieuwende werk weet hij deze veelzijdigheid op een prachtige en verrassende manier tot uiting te brengen.

Ellen Hofstee heeft een beroepsopleiding gevolgd voor etaleur/decorateur en heeft 13 jaar ervaring als grafisch vormgever/ontwerper in het bedrijfsleven. In 1998 is ze begonnen met beeldhouwen. Soms laat ze zich leiden door de vorm van de steen, laat ze het ‘gewoon gebeuren’ en werkt zo naar het eindresultaat toe. Op andere momenten maakt ze eerst een schets in klei en werkt ze naar de schets om het beeld te realiseren.

De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met 31 mei tijdens kantooruren van het Bel Kantoor aan de Zuidersingel 5 in Eemnes.

Related posts