lunchpauzeconcert 21 april 2016

Op donderdag 21 april geeft pianiste Renate Hasselaar een lunchpauzeconcert in het Gemeentehuis van Eemnes. Renate maakt deel uit van het Scarbo pianistencollectief. Ze speelt donderdag de Sonate “Les Adieux” van Ludwig van Beethoven en de cyclus “Op een overwoekerd Pad” van Leoš Janáček.

Renate Hasselaar studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Henk Ekkel, Robert Groslot en Alan Weiss, waar zij in 1995 haar diploma Docerend Musicus behaalde. Zij vervolgde haar studie bij Marjes Benoist aan het conservatorium te Arnhem. Die studie sloot ze in 1997 af met het diploma Uitvoerend Musicus. In haar studietijd volgde Renate masterclasses bij o.a. Ivan Moravec, György Sandor en Daniël Blumenthal. Ze bezocht daarna regelmatig Ton Hartsuiker voor muzikaal advies.

Het lunchpauzeconcert begint om 12:30u. de zaal is open vanaf 12 uur. Toegang is 10 euro incl koffie en broodje. reserveren mogelijk op info@scarbomusica.nl of 035-5380827

Related posts