LUSTRUM!!! KOOT OPEN JEUGD TOERNOOI 2016

zaterdag 18 juni tot en met zondag 26 juni

Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch open jeugd toernooi op TV Eemnes. Het is een lustrum jaar!!! Peugeot Koot is voor het 5e jaar op rij onze hoofdsponsor, waar we super trots op zijn! Het Koot Open Jeugd toernooi 2016 bij TV Eemnes, zal gespeeld worden van zaterdag 18 tot zondag 26 juni. We hebben ook dit jaar een voorweekend. Gezellig! Voor de kinderen die oranje spelen, zal er een event gehouden worden op zondag 19 juni. Woensdag middag kunnen de kinderen die met de rode ballen spelen, hun talenten laten zien. Verder zal er gespeeld worden in de categorieën t/m 12, t/m 14, en t/m 17 jaar. Zowel voor meisjes als jongens. Je kan je inschrijven voor een enkel, dubbel of mixed spel. Na weken van plannen en organiseren, is het ons weer gelukt om samen met alle sponsoren ook dit jaar er weer een top toernooi van te maken. De inschrijving is reeds geopend. Wacht er niet te lang mee, want ook al hebben we meer ruimte, het toernooi is zo gewild dat we snel vol zitten! Op woensdag 22 juni hebben we wederom een verrassing voor jullie in petto. Dankzij twee nieuwe dames in ons team, hebben we nieuwe ideeën voor de invulling van het toernooi bedacht! En deze zijn zo leuk, dat je gewoon moet mee doen om er achter te komen wat wij, voor jullie, dit jaar in petto hebben! Zondag 26 juni worden de spannende finale wedstrijden gespeeld. Deze zijn altijd super leuk en spannend om naar te kijken, dus maak het zelf mee en kom de finalisten aanmoedigen! In ons prachtige clubhuis, hebben we leuke mensen achter de bar, die zorgen voor de nodige drankjes en versnaperingen tijdens het gehele toernooi.

Samen met jullie willen we er weer een heel gezellig en sportief toernooi van maken en iedereen, namens de jeugdraad en de open toernooi commissie, een heel fijn toernooi toe wensen.

Tot ziens op ons Peugeot Koot Open Jeugd Toernooi 2016!

Related posts