Het 35ste RABO-VOLEEM Stratenvolleybaltoernooi te Eemnes,

Zaterdag 18 juni as. zal alweer het 35ste RABO- VOLEEM Stratenvolleybaltoernooi gehouden worden. Het gezelligste en sportiefste volleybal toernooi op gras in ‘t Gooi en Eemland, zal evenals vorige jaren, plaatsvinden op het sportveld naast Sporthal “De Hilt” aan de Hasselaarlaan te Eemnes.

Iedereen mag mee doen!

Dus vraag uw buren in de straat, collega’s of doe met uw bedrijf mee. Nodig  vrienden, teamgenoten van uw sport- of andere verenigingen waar u deel van uitmaakt en natuurlijk uw familieleden uit.

Vorm een team van minimaal 6 personen en doe mee!

Om alles op recreatief niveau te houden, vragen wij om niet meer dan 2 of 3 competitie spelende volleyballers in een team te plaatsen.

Het toernooi start om 10:00 en zal rond 17:00 uur afgelopen zijn.

Volleybalvereniging Voleem Eemnes, met haar sponsors en vrijwilligers  verzorgen tegen zeer schappelijke prijzen broodjes, dorstlessers en een afsluitende BBQ. Het geheel wordt opgeleukt met muziek.

Er wordt gestreden om de fel begeerde RABO- VOLEEM Wisseltrofee!

Er zijn ook prachtige prijzen te verdienen met een loterij!

Als U na afloop van dit toernooi zo enthousiast bent geworden van het volleyballen, kunt U vanaf september op de dinsdagavond een proeftraining meespelen.

Volleybalvereniging Voleem verwelkomen u dan met genoegen in onze thuishaven de Hilt te Eemnes.

Voor aanmeldingen en andere informatie kunt u terecht op: http://www.voleem.nl of via email naar toernooi@voleem.nl Schrijven mag ook, naar:

Ton Rigter

Wakkerendijk 31, 3755DA Eemnes

of

Wessel Eilers

Ploeglaan 7 3755HR Eemnes

Related posts