5de editie 6-kamp Eemnes

Donderdag 5 mei, Hemelvaartsdag, organiseert de KPJ Eemnes de 5de editie van de 6-kamp. Net als de vorige jaren moet dit een prachtige dag worden vol strijd, sportiviteit en gezelligheid. Wederom zal dit evenement plaatsvinden op het terrein van ijsclub ‘De Vaart’ te Eemnes. Maar liefst 22 teams kunnen zich inschrijven, die zullen gaan strijden voor de 1e prijs.

De spellen zijn ondertussen bedacht en zijn klaar voor uitvoering. Naast veel sportiviteit zullen ook de hersens weer moeten kraken. Het enige dat nog ontbreekt zijn de deelnemers.

Geef jezelf en je team snel op vóór 2 mei a.s. via 6kamp@kpjeemnes.nl! Een team moet bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 personen (waarvan ten minste 2 mannen en 2 vrouwen). VOL = VOL! Na de inschrijving volgt verdere informatie met betrekking tot de spelregels en onderdelen.

Toeschouwers hebben vrij entree en kunnen onder het genot van een hapje en een drankje de spelen aanschouwen. Voor de kinderen is er ook de nodige vermaak.

Het startschot wordt om 13:00 uur gegeven en rond 18:00 uur zal de prijsuitreiking zijn. Aansluitend zal de band ‘Streetbeats’ zorgen voor een spetterend feest in de tent. Daarna zal een DJ de avond afsluiten.

Schrijf je in of kom de teams gezellig aanmoedigen!

DEELNAME IS GEHEEL OP EIGEN RISICO.

Locatie: Het terrein van IJsclub ‘De Vaart’

Adres: Stadwijksingel 1, Eemnes

Tijd van 13.00 tot 00.00

Inschrijfgeld: € 30,- per team

Deelname is vanaf 14 jaar

Meer informatie: facebook.com/zeskamp.kpjeemnes

Voor vragen kun je altijd mailen naar 6kamp@kpjeemnes.nl

Related posts