Al 10 jaar !

Bedankt Eemnes! Eind 2016 is het al weer 10 jaar geleden dat wij met ons ‘vakantie-avontuur’ zijn begonnen. De tijd is voorbij gevlogen, letterlijk en figuurlijk. Dankzij u inwoners van Eemnes en omstreken. Want daar heeft u voor gezorgd door ons vanaf dag 1 een welkom gevoel te geven. Van een ‘shop-in-shop’ in de Rabobank, tot aan het ‘reisbureau op de hoek’ in de Minnehof. Een fantastische plek waar wij u mogen verwelkomen. Jaarlijks mogen wij voor meer dan 3000 inwoners van Eemnes de vakantie boeken. Ook steeds meer MKB bedrijven en ZZP’ers weten ons te vinden. Van jong tot oud en zakelijk vertrouwen steeds meer klanten het boeken van hun vakantie aan ons toe. Dat vertrouwen hebben wij in deze 10 jaar mogen ontvangen en zullen wij ook zeker de komende jaren niet beschamen. Dank u wel!

Waarom boekt u uw vakantie bij ons? Het verschil zit in de persoonlijke benadering, wij vullen uw wensen in, om te komen tot die vakantie die het beste bij u past. Als iets in onze ogen niet goed is, vertellen wij u dat in alle eerlijkheid. Wij zien u liever terug als tevreden klant! Vaak voldoet een pakketreis of verre reis niet aan de individuele wensen van u als klant. Door ons bijzondere netwerk over de gehele wereld, vullen wij uw wensen geheel op maat in.
Boekt u toch liever op internet? TravelXL Eemnes beschikt over een eigen website, www.travelxl.nl/eemnes, waar u alle pakketreizen kunt boeken. Gelijk aan andere grote namen en altijd minimaal de gelijke prijs en voorwaarden.

Sinds 2012 vindt u ons ook in Laren! Aan de Nieuweweg 32, waar onze collega’s dezelfde doelstelling hebben: onze klanten ‘happy’ te houden.

Ons team! Last but not least! Ons team met Nicky, Elvanie, Irma, en Trijnie, is al sinds 10 jaar ongewijzigd. Shanna is onze jongste kracht, maar toch ook alweer 3 jaar bij ons in dienst. Daar zijn wij trots op en kennen daardoor de meeste wensen van onze klanten tot in details. Nog geen klant? Kom dan eens langs om u hiervan te overtuigen.

Helikopterdag 25 juni 2016!  Om ons 10-jarig bestaan te vieren, en het grote succes van 10 jaar geleden te prolongeren,  organiseren wij op 25 juni a.s. weer de speciale helikopterdag. Hierbij kunt u voor slechts vanaf € 65,-* per persoon 12 minuten boven Eemnes, Laren of elders vliegen om foto’s of een video maken. Kom snel langs om u en uw familie in te schrijven, want vol = vol!
* vraag naar de voorwaarden.

Related posts