Buitenlandse studenten zoeken gastgezin in regio Laren

Verschillende buitenlandse studenten komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Zij komen kennis maken met het Nederlandse gezinsleven, gaan hier naar de middelbare school en willen de Nederlandse cultuur ervaren. Travel Active is in de regio Laren op zoek naar één of meerdere enthousiaste gastgezinnen die het leuk zouden vinden, om een buitenlandse student een Hollands thuis te bieden.

 Gastgezin worden is een waardevolle ervaring die uw gezin zal laten groeien. Ontdek een nieuwe cultuur, krijg er een (extra) zoon of dochter bij en kijk met heropende ogen naar de Nederlandse cultuur. Wanneer u gastgezin wordt voor één of meerdere uitwisselingsstudenten die via het High School Holland programma van Travel Active naar Nederland komen, draagt u bij aan een unieke en once in a lifetime ervaring.

De uitwisselingsstudenten zijn tussen de vijftien en achttien jaar oud en komen vanuit de hele wereld naar ons kleine kikkerlandje toe. Zij komen hier om voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden te leven als een Nederlandse middelbare scholier en zo de cultuur en taal te leren kennen.

Meer informatie?

Misschien vraagt u zich af of u geschikt bent als gastgezin. Stad of dorp, kinderen of geen kinderen, jong of oud? Alles is mogelijk! Wij vinden het vooral belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

 Wilt u een buitenlandse student een Nederlands thuis bieden en van dichtbij kennis maken met de Belgische, Italiaanse, Japanse of Braziliaanse cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 0478 – 55 19 00 of e-mail: highschoolholland@travelactive.nl. Op de website www.travelactive.nl/gastgezinworden  is meer informatie te vinden en stellen de studenten die nog een gastgezin zoeken zich aan u voor.

Related posts