Deuren Service Eemnes

“Dit keer richt De Rotonde de schijnwerper op Deuren Service Eemnes van geboren en getogen Eemnesser eigenaar Arie-Jan van den Boom. “Mijn bedrijf is al jaren actief op de markt van bedrijfsdeuren. In 2002 zijn we begonnen als onderdeel van het landelijk opererende Holland Deurenservice. Dat is een franchiseonderneming. Een paar jaar geleden besloot ik om geheel zelfstandig te gaan opereren. De belangrijkste reden hiervoor, naast volledige zelfstandigheid, was het feit dat we nu vrij zijn in de merkkeuze van deuren en materialen en dat we zo de voor onze opdrachtgevers de beste oplossing kunnen kiezen. Ook is onze overhead veel lager en hierdoor kunnen we concurrerend zijn in een markt met veel aanbieders”.

Deuren Service Eemnes opereert in het Gooi en wijde omgeving, maar trekt er ingeval van bijvoorbeeld landelijke werkende opdrachtgevers ook verder het land in. “Zo was een van onze grootste klussen het installeren van 47 bedrijfsdeuren in Aalsmeer”, vertelt Van der Boom niet zonder trots. “We hebben er echt voor gekozen om klein, maar flexibel te zijn en altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit te gaan. Door de lage overhead kunnen we ook meer tijd besteden aan het monteren van een deur en dat vertaalt zich in langere levensduur, minder storing en onderhoud. Onze opdrachtgevers begrijpen dat heel erg goed en er is geen betere reclame dan tevreden klanten. Er wordt in onze branche heel veel op prijs aangeboden. Als je bij een mogelijke klant komt ligt er vaak al een heel scherpe offerte van een collega. Als je die dan samen doorloopt komen er allerlei meerkosten tevoorschijn, zoals het afvoeren van de oude deur en allerlei ander meerwerk, zoals elektra. Onze offerte is een all-in kant-en-klare oplossing. We hanteren zo-wie-zo al een laag uurtarief en hoeven er dus geen haastklus van te maken. We jassen er niet even snel een deurtje in, zeg ik altijd en daarom is het resultaat beter en ook veel storing vrijer. Een dergelijk bedrijfsdeur is belangrijk in de logistiek van een bedrijf en als die niet meer open of dicht kan kost dat niet alleen veel ergernis, maar ook geld. We zorgen ook voor periodiek onderhoud, want voorkomen is beter dan genezen”.

Deuren Service Eemnes levert en plaatst elk type bedrijfsdeur, zoals overheaddeuren, schuifdeuren en de zogenaamde dockshelters voor laadperrons. Naast het leveren, plaatsen en onderhouden wordt in geval van schade, door bijvoorbeeld een vorkheftruck, ook die snel en in eigen beheer verholpen”.Ik zou graag zien dat het nieuwe bedrijventerrein hier zich sneller ontwikkelt, want daar leveren wij graag onze deuren voor!” besluit Arie-Jan van den Boom met een knipoog.

Related posts