De mooiste boerderij van Utrecht

25 Utrechtse boerderijen strijden om de 25ste titel: Boerderij van het Jaar. Uit de hele provincie Utrecht zijn boerderijen aangemeld voor deze verkiezing. Elk de trots van hun gemeente. Deze lustrumverkiezing wordt georganiseerd door de Boerderijen Stichting Utrecht en Landschap Erfgoed Utrecht. Onder de deelnemende boerderijen bevindt zich ook een boerderij in Eemnes, namelijk de prachtige, witte boerderij aan de Korte Maatsweg nr. 3.

Doe mee en zorg dat onze boerderij wint!

Om te zorgen dat onze Eemnesser boerderij hoog scoort vragen we onze lezers om deze te “liken” op de website www.utrechtseboerderijen.nl waar alle deelnemende boerderijen kunnen worden bekeken. “Onze” boerderij is nummer tien. Ga naar de site en like de boerderij als favoriet. Doe dit voor 9 mie aanstaande want op die datum gaat de jury 4 van de 25 boerderijen als genomineerde aanwijzen. Het oordeel van het publiek weegt hierbij zeker mee. Op 28 mei wordt de uitslag bekend gemaakt. Niet treuzelen dus en gewoon even naar de genoemde website gaan en stemmen op nummer 10!

Related posts