Het Noorderlicht 40 jaar – reünie

Het is alweer 40 jaar geleden dat het Noorderlicht werd opgericht! Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Wij organiseren daarom een reünie voor alle oud-leerlingen (en hun ouders) en oud-leerkrachten op vrijdagavond 3 juni 2016, van 20.00 tot 22.30 op Het Noorderlicht. Er hebben zich al vele oud-Noorderlichters zich opgeven. Als het je leuk lijkt om ook je ‘oude’ klasgenoten en leerkrachten weer eens te zien en gezellig bij te kletsen, geef je dan op. Je kunt een e-mail sturen naar noorderlicht.reunie@gmail.com.  In de mail graag je voor- en (meisjes)achternaam vermelden en in welk jaar je in de 6e klas/groep 8 zat. Je ontvangt dan een brief met verdere informatie.

klassen foto klas 1 en klas 2 1977

We organiseren niet alleen wat voor de oud-Noorderlichters. Ook de kinderen van nu krijgen donderdag 2 juni een echte feestdag. Om 14.00 uur zullen zij een ware circusvoorstelling geven, u bent daarbij ook van harte welkom.

Related posts