Ontmoetingscentrum MamaLucy gaat verhuizen

Vanaf 9 mei zit het ontmoetingscentrum MamaLucy niet meer in de Raadsvore op de Raadhuislaan, maar in het clubgebouw van ijsclub “De Vaart” aan de Stadswijksingel. Hier zijn meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook kan er op de nieuwe locatie worden gekookt met de deelnemers, iets wat een grote wens is van de leiding. En bovendien kan er genoten worden van het prachtige weidse uitzicht dat het clubgebouw biedt.

Op 23 mei heeft MamaLucy “Open Huis” met een door de deelnemers verzorgde High Tea. U ben t van harte welkom om tussen 12.00 uur en 13.00 uur een kijkje te komen nemen en kennis te komen maken.

MamaLucy is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Bij voldoende belangstelling breiden de openingstijden uit naar maandag tot en met vrijdag.  Alle informatie vindt u op www.mamalucy.nl

Related posts