’t zesde van Eemnes

Zaterdag 7 mei is de laatste wedstrijd van onze coach Bert Roodhart (leider/coach van ’t Zesde elftal van SV-Eemnes).

Na een carriere van 20 jaar, waarin hij de meest fantastische spelers wist aan te trekken maar waarin hij ook welgeteld 0 keer kampioen wist te worden (misschien maar beter ook anders was hij eerder gestopt) vindt hij het welletjes om zijn jongens de ballen uit het netje te zien vissen en gaat hij het vissen nu vanaf de waterkant uitoefenen.
Wij hopen dat hij zijn hengels net zo goed weet te positioneren als zijn spelers en mooie vissen weet te vangen.

Wilt u Bert nog éénmaal aanschouwen in zijn coach rol kom dan zaterdag 7 mei naar de wedstrijd Eemnes 6 – IJsselmeervogels 7. De wedstrijd start om 13:45uur. Na de wedstrijd is er gelegenheid om Bert te bedanken.

Bert bedankt voor alle jaren!

De spelers van ’t Zesde

Related posts