Welkom bij TV Eemnes

Tennis is na voetbal de populairste sport in ons land,  in de leeftijdscategorie 35+ is het de grootste sport. Nergens in het land zijn er zoveel tennisclubs te vinden als in het Gooi.

Tennisvereniging Eemnes is er daar één van en deze club bestaat al meer dan 40 jaar, gelegen in het hart van Eemnes.

TV Eemnes is een “echte familie club” waar de drempel laag ligt, we hebben leden van zes jaar oud, maar ook van ruim in de tachtig.

BIJ TV Eemnes kan je het hele jaar door spelen, wat is er mooier dan op een mooie najaarsdag of winterdag heerlijk tegen een balletje te slaan en zo contact te houden met je clubgenoten?

Uiteraard kun je ook tennislessen volgen om te leren tennissen of om jezelf te verbeteren. TV Eemnes heeft daarvoor een jarenlange actieve samenwerking met RG Sports die deze lessen in de zomer en winter verzorgt met gediplomeerde en enthousiaste trainers/trainsters.

Het moge duidelijk zijn, TV Eemnes is een zeer actieve club waar sportiviteit en gezelligheid in een hoog vaandel staan en waar leden zich betrokken voelen.

Begin april 2016 is de tennis competitie weer gestart;

Ook bij TV Eemnes stond iedereen te popelen om met de competitie te starten, nu het weer beter weer wordt is het tenslotte heerlijk om buiten te zijn en te genieten van sportieve prestaties ( op elk niveau).

De Jeugd is zeer actief en speelt op de woensdagmiddag, de senioren mogen op donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag aantreden.

Op de zaterdag is er tijdens de competitie, naast het genieten van mooie wedstrijden, ook elke avond een lekker maaltijd te gebruiken. TV Eemnes beschikt over een grote groep zeer actieve leden en binnen deze groep hebben een aantal dames de Kookclub opgericht. Zij zorgt tijdens de competitie    (en het Eemnes Open toernooi in augustus) voor een lekkere maaltijd voor een schappelijk bedrag.

En vergeet ons prachtige, zonnige terras niet. Onder het genot van een goede hap, een drankje en gezelligheid ook nog eens een mooie tennispartij bekijken.

Reden genoeg om eens langs te komen op ons park! Of bekijk onze website voor meer informatie, www.tveemnes.nl.

Related posts