Zeskamp KPJ Eemnes verplaatst

De zeskamp van de KPJ Eemnes zal dit jaar niet op haar gebruikelijke locatie plaats vinden. De zeskamp zal plaats vinden op de Noordersingel 26. Dit is het terrein van de oude manege schilknecht, gelegen naast ZVS.

Normaal gesproken wordt de zeskamp altijd georganiseerd op de ijsbaan van Eemnes. Helaas is de regen van de eerdere dagen nog niet weggelopen en is de ijsbaan nog te nat om het evenement hier te laten plaats vinden.

De zeskamp is het jaarlijkse evenement van de KPJ Eemnes. Dit jaar zal dat plaats vinden op donderdag 5 mei. Hierbij zullen 22 teams 6 spellen tegen elkaar spelen. De dag zal worden afgesloten met de band Street beats en een DJ. Er is op deze dag mooi weer voorspeld, dus u bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje te komen kijken naar de spelen of in de avond het feestje mee te vieren. De toegang is geheel gratis.

Ook voor de kinderen is er het nodige vermaak geregeld. Zo zal er een springkussen zijn en is de brandweer Eemnes aanwezig.

Wij hopen u te verwelkomen op onze nieuwe locatie ‘Noordersingel 26 te Eemnes’. Het startschot zal om 13:00 uur plaats vinden. Het feest zal om 19:00 uur starten en tot 00:00 uur duren. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.facebook.com/zeskamp.kpjeemnes/ of mailen naar 6kamp@kpjeemnes.nl .

 

Related posts