Koot Open jeugd toernooi en Rabobank Clubkampioenschappen bij TV Eemnes

De voorjaarscompetitie is weer afgesloten, met een mooi kampioenschap voor verschillende dames, heren en mix teams.

Het was de afgelopen weken weer gezellig druk op het park en dat zetten we door met de nodige activiteiten in de maand juni.

Op 2e pinksterdag was het Kind-Ouder toernooi, waarbij een Kind een Ouder uitnodigt om samen te spelen. Op deze dag is de oefenmuur officieel door de burgemeester van Eemnes de heer van Benthem geopend.

In juni valt er echter nog geen meer te beleven bij T.V. Eemnes en dat mag je niet missen.

In de week van 18 t/m 26 juni zal voor de 5e keer het gezellige Koot Open Jeugdtoernooi plaatsvinden bij TV Eemnes, direct gevolgd door de Rabobank Clubkampioenschappen Senioren 2016.

Het Koot Open Jeugdtoernooi belooft weer een spectaculaire week te worden; we hebben een oranje event op zondag 19 juni en op woensdag 22 juni zijn de kids die met de rode bal spelen aan de beurt. Naast alle andere wedstrijden die worden gespeeld zijn er tal van andere activiteiten. Er kan bijvoorbeeld zoals altijd een gokje worden gewaagd bij de auto van Koot (hoeveel ballen zitten erin…?), we hebben een spannende verrassing voor de kinderen op woensdagmiddag, RG Sports (onze vaste trainers partner) zal een clinic verzorgen en er zijn mooie dagprijzen te winnen, aangeboden door Vonk Sports.

Op zondag 26 juni We sluiten de week af met een spetterend finaleweekend en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Dan wordt ook de winnaar bekend gemaakt van het ballen raden, deze persoon wint een mooie prijs!

De Rabobank Clubkampioenschappen Senioren 2016 Van 22 juni t/m 3 juli worden de Rabobank Clubkampioenschappen Senioren 2016 gespeeld. Dit jaar worden zowel de enkels als de dubbels in dezelfde periode gespeeld voor de seniorleden. We hebben al meer dan 120 inschrijvingen en de deelnemers kunnen ieder op eigen niveau spelen, zo hebben we de categorieën: ‘Open’, ‘5+6’, ‘7’ en ‘8+9’. Ook is er dit jaar de categorie ‘60+’ aan dit toernooi toegevoegd.

Beide evenementen staan weer garant voor mooie en leuke wedstrijden op verschillende niveaus, voor deelnemers van 5 t/m 75 jaar.

Reden te meer om te komen kijken en de spelers aan te moedigen op ons park aan de Noordersingel  te Eemnes.

Voor meer informatie check onze website: www.tveemnes.nl .

Related posts