Pulling Eemnes voegt vrijdagavond toe!

Caravanrace – quadrace – feestavond

Pulling Eemnes viert dit jaar zijn eerste lustrum. Ieder jaar is het doel weer groter uit te pakken dan voorgaande editie, bij deze vijfde editie wordt zelfs de vrijdagavond aan het programma toegevoegd. Op deze vrijdagavond wordt er een caravanrace gehouden, bekend van “Te land, ter zee en in de lucht” in de jaren ‘80 van André van Duin, en een spectaculaire quadrace. Uiteraard zijn alle deelnemers aan deze wedstrijden Eemnessers!

Caravanrace
Het ludieke idee van de caravanrace was al jaren een stille wens en tijdens de inschrijfavond voor de standaardtractoren is de daad aan het woord gevoegd. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden. De organisatie heeft overleg gehad met de gemeente en landeigenaar en er zijn goede afspraken gemaakt over veiligheid voor zowel de deelnemers als het publiek. De vrijdagavond is vrij toegankelijk, het terrein gaat open om 19:00, we stoppen deze avond om 23:00.

Internationale Tractor Pulling Vereniging
Op de zaterdag komen er meerdere sporttrekkers dan ooit te voren. Na de succesvolle samenwerking vorige editie met ITPV, is besloten dit jaar nog meer sportclasses en ook sportvrachtwagens naar Eemnes te halen. Natuurlijk zult u de bekende lokale rijders ook op de baan zien strijden voor de overwinning.

Feestavonden
Beide avonden worden afgesloten met een feestavond, waarbij DJ Melvin de muziek verzorgt. Feestavonden bij de trekkertrek staan garant voor een knalfeest! En twee avonden achter elkaar is dubbel genieten.

Inschrijven                                                                                                                                                                              Wil je zelf nog meedoen of ken je nog mensen uit de buurt die willen mee doen met trekkertrek, maak ze dan attent  dat je nu nog kan inschrijven op de website. Wacht dan ook niet te lang, want binnenkort worden de klasses gesloten en kan je niet meer mee doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site www.pullingeemnes.nl, hier vindt u informatie omtrent deelname en om vrijwilliger en/of sponsor te worden.

Noteer vrijdag 2 en zaterdag  3 september met grote letters en onderstreep dit  in uw agenda en kom voor twee dagen vol strijd, power en gezelligheid naar de Te Veenweg Zuid achter het industrieterrein. Het evenement begint op vrijdag om 19:00 en eindigt om 23:00 en op zaterdag om 10:00 en eindigt om 01:00. Via de Rotonde en Facebook zult u in aanloop naar 2 en 3 september regelmatig geïnformeerd worden.

Related posts