Zomerspektakeldagen

25 & 26 augustus
Ook dit jaar organiseert De Hilt op de laatste twee dagen van de zomervakantie de zomerspektakeldagen. Twee dagen lekker actief bezig zijn in en rond De Hilt en uiteraard ontbreken de mega luchtkussens en inmiddels traditionele schuimkanon van de Brandweer ook deze keer niet. In juli komt de Hilt folder uit met alle informatie over deze dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Installatiebedrijf v/d Zwaan Open Eemnesser Volleybal Kampioenschap 2016
Dit jaar strijden 12 teams voor de Frans Schinkel Wisseltrofee! Ook dit jaar wordt het toernooi gesponsord door R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf BV. De resterende speeldata zijn donderdag 16 juni en vrijdag 24 juni (finaleavond). Op de finaleavond zullen de prijzen worden uitgereikt door wethouder Jan den Dunnen en zal het door een DJ extra gezellig gemaakt worden. Kom langs om de finalisten aan te moedigen of gewoon voor de gezelligheid!

In&Uit Markt zaterdag 10 september
Na de successen van de afgelopen twee jaar organiseert De Hilt ook dit jaar de In&Uit markt. Dit jaar zal dit evenement plaatsvinden op zaterdag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur. Op de In&Uit Markt laten organisaties op het gebied van sport, kunst en cultuur bezoekers kennis maken met het brede aanbod. Het is een goede gelegenheid om jeugd, volwassenen en ouderen voor de vereniging, stichting  of organisatie te interesseren. Op deze dag zullen er vele activiteiten en optredens plaatsvinden. Wilt u deelnemen aan de In&Uit Markt? Inschrijven kan via onze site www.dehilt.nl .

Kinderpartijtje in De Hilt
Geen idee wat u nu moet verzinnen voor een geslaagd kinderpartijtje? Laat de kinderen zelf hun partijtje bepalen. Lekker een middagje sporten, spelletjes doen, koken of juist knutselen? Zowel voor de sportievelingen als de creatievellingen zijn er diverse mogelijkheden. In De Hilt zijn genoeg faciliteiten aanwezig om de kinderen een onvergetelijke en sportieve dag te bezorgen. Een patatje en een frisdrank als afsluiting? Ook dat is mogelijk in De Hilt! Kijk voor meer informatie op www.dehilt.nl

Related posts