Pirates of TV Eemnes – op jacht naar de schat!

Vanaf zaterdag 20 tot en met zondag 28 augustus wordt dit jaar opnieuw het mooiste tennistoernooi van het Gooi georganiseerd aan de Noordersingel 2 te Eemnes; het “Eemnes Open 2016”.

Het tennis evenement van naam en faam in de regio waarin sport, plezier, prestatie en gastronomie centraal staan.

Het thema voor deze 31e editie van het Eemnes Open 2016 is “Pirates of TV Eemnes”.

Deelnemers gaan als gevolg hiervan op jacht naar de schat en treffen dit jaar een omgebouwd tennispark aan met een knipoog naar “Pirates of the Caribbean”.

 

Gedurende een week is dit officiële KNLTB toernooi opengesteld voor spelers van alle tennisclubs, met verschillende speelsterktes (5/6/7/8 en Veteranen) en er worden alleen dubbelspel wedstrijden gespeeld.

Het toernooi wordt, naast prachtige wedstrijden, opgesierd met tal van activiteiten waaronder bijvoorbeeld een loterij voor een goed doel en een immens populaire feestavond.

Ook aan de kinderen is gedacht met de permanent aanwezige speeltuin, het traditionele Piet Piraat pannenkoeken eten op woensdag en de ballonnenwedstrijd op de finaledag.

Ook dit jaar weer verzorgen de piratenvrouwen van de kookclub  elke dag de inwendige sporter en verwent ook de toeschouwers met luxe sandwiches en andere fantastische maaltijden.

Met jaarlijks gemiddeld 600 deelnemers uit de regio is het Eemnes Open een echt visitekaartje geworden voor TV Eemnes.

Schrijf je dus nu snel in via www.eemnesopen.nl en ga op jacht naar de schat in de zomer van 2016 bij TV Eemnes!

We zien je graag vanaf 20 augustus tot en met 28 augustus 2016 op ons schitterend omgebouwde tennispark.

De Open Toernooi Commissie

Related posts