Handbal wat een spektakel !! … ook in Eemnes

Wat is ‘t toch jammer dat de Olympische Spelen maar één keer in de vier jaar gehouden worden. Wat waren de Spelen van Rio de Janeiro een schitterend spektakel. Met veel spanning en verwachting hebben we gekeken naar de prestaties van de Nederlandse sporters. En met name naar de prestaties van het Nederlands dames handbalteam. Ze klopten al nadrukkelijk op de deur van de Internationale top en ‘t lijkt er op dat ze zich definitief bij de wereldtop van het dames handbal hebben gevestigd!

Oranje heeft eens temeer aangetoond dat handbal een ongelofelijk snelle en zeer spectaculaire sport is. Een (h)echte teamsport waar je samen strijd en bovenal plezier maakt op trainingen en in de wedstrijden. Waarbij het Nederlands herenteam ook stappen maakt om net als de dames aansluiting te vinden bij de internationale top.

Ben jij nieuwsgierig geworden en denk jij dat handbal een sport voor jou is? Jeugd of volwassen? Kom naar SDS’99 in Blaricum op sportpark Oostermeent! Of kom langs op de “In en Uitmarkt” op 10 september in De Hilt en maak kennis met een gezellige handbalvereniging voor jong en (iets) oud(er). Ook kan je onze thuiswedstrijden komen bekijken in De Hilt. Vanaf 23 oktober a.s. spelen diverse teams van SDS’99 haar thuiswedstrijden in De Hilt vanaf 10.00 uur. SDS’99 heeft diverse jeugdteams maar ook teams voor volwassenen. Jongens en meiden, dames en heren in diverse leeftijden zijn van harte welkom bij SDS’99.

www.sds99.nl of op facebook

Related posts